Diensten

Decanaat

Het decanaat staat in voor het dagelijks bestuur van de faculteit.IT-voorzieningen

Ombudsdienst

De ombudsdienst behandelt problemen of klachten van studenten, bemiddelt, geeft advies en informeert. Ook doctorandi en assistenten kunnen op de ombudsdienst een beroep doen. 

Psychosociaal welzijn op het werk

Als faculteit en als collega zijn wij begaan met je welzijn. Het is belangrijk dat mensen zich goed voelen op het werk en graag naar het werk komen. Gaat het toch niet zoals je wil? Voel je je niet goed in je vel op het werk? Krijg je te maken met stress, een bore-out, motivatieverlies, een conflict, grensoverschrijdend gedrag, ….? Of zie je dat een collega hier mee worstelt? Praat er over.

Psychosociaal welzijn voor studenten

Als student is het niet alle dagen feest: soms heb je veel aan je hoofd of is het moeilijk je weg te zoeken. Je kan voor élke kwestie - hoe klein of ‘onschuldig’ ze ook lijkt – wel ergens terecht. Blijf er dus niet alleen mee zitten!

Veiligheid op de campus

Diversiteit en Inclusie

De UGent werkt op een actieve en integrale manier aan diversiteit. We bouwen voort op onze missieverklaring waarin de UGent zich profileert als maatschappelijk geëngageerde en pluralistische universiteit die openstaat voor alle studenten en medewerkers ongeacht hun levensbeschouwelijke, politieke, culturele en sociale achtergrond.

Magistrale bereidingen

Stuur een e-mail naar onderstaand adres met een duidelijke omschrijving van het probleem en wij zullen je zo snel mogelijk ons advies doorsturen..

Onderzoeksapparatuur

Bekijk het overzicht van de meettoestellen / onderzoeksapparatuur in de faculteit.

Externe vacatures