Wie heeft toegang en aan welk tarief?

Wie

De vermelde prijzen op de website en de schermen zijn de prijzen voor wie het voordeeltarief, of het gesubsidieerde tarief, van toepassing is. Onze studentenrestaurants staan voor meer dan enkel de UGent studenten en personeelsleden open. Afhankelijk tot welke groep je hoort, kan de prijs wat meer of minder afwijken van de geafficheerde prijs.

Het standaard, of niet-gesubsidieerde, tarief = voordeeltarief * 2.

UGent studenten en personeelsleden en HoGent personeelsleden Voordeeltarief
HoGent studenten Voordeeltarief * 1,08
Artevelde Hogeschool studenten Standaardtarief
Alumni, gepensioneerde personeelsleden UGent en UZ Gent, UZ Gent personeel

Voordeeltarief + 6% BTW

Vlerick personeelsleden en studenten en Studenten Talencentrum

Voordeeltarief

Externen en alle klanten zonder een geldige toegangskaart die binnen één van bovenstaande groepen valt

Standaardtarief

 

Opgepast: Wanneer je een nieuwe studentenkaart of personeelskaart ontvangt (bij eerste inschrijving, na diefstal of na melding van een defecte kaart), is deze pas de dag na aanmaak actief! Je kan dus pas vanaf dag 2 genieten van o.a. het voordeeltarief. Via de links onderaan de pagina kan je meer info vinden (bijvoorbeeld wat te doen bij verlies van de kaart).

Afspraken

Om de wachtrijen te beperken, vervalt tijdelijk de beperking op het aantal belegde broodjes of warme maaltijden die je met een kaart kan kopen.

Om de subsidies correct te gebruiken gelden er enkele afspraken:

  • Per kaart kan je maximum 8 belegde broodjes bestellen
  • Per kaart kan je één warme maaltijd kopen per middag/avond, uiteraard kan je dit aanvullen met een soep en een dessert
  • Enkel indien je aan de kassa een geldige toegangskaart kan voorleggen, wordt het toegekende tarief aangerekend. De medewerkers aan de kassa kunnen geen ander tarief toekennen op basis van andere manieren van legitimeren (bijvoorbeeld een kopie, een identiteitskaart, ...). Wanneer je bijvoorbeeld je studentenkaart of personeelskaart niet bij jou hebt, of je kaart wordt niet herkend door het kassasysteem, dan zal het standaardtarief aangerekend worden.
  • Wil je graag een extra grote portie, dat kan zeker, dan wordt er € 0,30 extra aangerekend: bijvoorbeeld wanneer je een zeer grote portie salade wenst.

Toegangskaart aanvragen

Vlerick personeelsleden en studenten, Studenten Talencentrum, gepensioneerde personeelsleden UGent en UZ Gent, UZ Gent personeel moeten vooraf een persoonlijke toegangskaart aanvragen. Dit doe je door dit formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar .

Scholengroepen

Scholengroepen kunnen reserveren via , met vermelding van de school, het aantal eters, de datum en de facturatiegegevens. Scholen betalen het standaardtarief.

Contact

Afdeling Maaltijdvoorzieningen
Sint-Pietersnieuwstraat 51
9000 Gent

09 264 72 52