Studentenrestaurants

Stopzetting epurse vanaf 5 februari 2024. Aanvragen terugbetaling saldo kan tot november 2024.


Tijdens de intersemestriële vakantie (5-9 februari) zijn cafetaria's dunant en ledeganck gesloten, de andere resto's en cafetaria's zijn wel open. 

Wat kan je eten in de resto's en cafetaria's?

Allergenenlijst

Een overzicht van de allergenen van ons aanbod. Aan alle producten is ook toegevoegd of het om een vegetarisch, vegan, vis of vlees product gaat.

Menu en info per locatie

Enkel met betaalkaart betalen vanaf 5 februari 2024

Stopzetting epurse vanaf 5 februari 2024. Aanvragen terugbetaling saldo kan tot november 2024.

Cashless betalen kan, contactloos en snel, via je studentenkaart of personeelskaart. Via ugent.mynetpay.be kan je eenvoudig geld opladen en nagaan wat je saldo is.  Via je profielpagina op ugent.mynetpay.be kan je een aanvraag doen om je saldo terug te storten op je eigen rekening. Alle info omtrent betalen met je elektronische portefeuille (epurse) die gelinkt is aan je studentenkaart of UGent kaart kan je vinden op epurse.ugent.be.

Hoe een terugbetaling van je saldo aanvragen?
Stap 1: login op je epurse-account en klik op je profiel (gele blokje)
Stap 2: Klik op "terugbetaling"
Stap 3: Aanvaard de voorwaarden, vul je rekeningnummer in en klik op verzenden
Aanvragen worden wekelijks verwerkt.

Je kan ook betalen met een betaalkaart (Visa, Mastercard, Maestro, bancontact).

Broodje op maat nodig?

  • Wens je een broodje zonder één of meerdere ingrediënten? Bestel via het online bestelformulier en voeg de ingrediënten die niet op het broodje mogen toe in de opmerkingen.
  • Via het online bestelformulier met afhaling de dag zelf kies je zelf wanneer en op welke locatie je je bestelling afhaalt.
    De deadline voor bestellingen is: 10u00 voor de middagdienst 17u00 voor de avonddienst.
  • Via het online bestelformulier kan je enkel belegde broodjes en salad bowls bestellen.

Toegang en gebruik van de ruimtes

Duurzaamheid en gezondheid

  • Allergenenlijst
  • Verduurzamen van het aanbod
  • Veganistisch aanbod
  • Fair Trade aanbod
  • Duurzame vis
  • Groentespread
  • Keep Cup, drinkbussen en beleid rond verpakkingen
  • Extra groenten in plaats van zetmeel
  • Zoutgehalte naar omlaag

Wist je dat we onze voedseloverschotten doneren aan Let’s save food?Onze studentenrestaurants doneren bruikbare voedseloverschotten aan Let's save food. Een Gentse vrijwilligersorganisatie die overschotten van winkels, particulieren, ... bedeelt aan wie er nood aan heeft.

In onze resto’s op Campus Coupure, Ardoyen, Sterre en De Brug komen nu vrijwilligers van Let’s save food langs met de bakfiets om bruikbare voedseloverschotten op te halen. Let’s save food is een groep vrijwilligers die op verschillende afhaalplaatsen in Gent voedseloverschotten van winkels, particulieren, producten, … bedelen. Zo gaat er geen bruikbare voeding verloren en helpen we er Gentenaars die er nood aan hebben mee vooruit. Lees meer over onze samenwerking.

Contact

Afdeling Maaltijdvoorzieningen
Sint-Pietersnieuwstraat 45
9000 Gent