Studentenrestaurants
Wist je dat je we 30% van het vlees in de spaghettisaus vervangen hebben door groenten? Wil je hier meer over weten?
- Aangepast belegd broodje gewenst? Bestel het via ons online bestelformulier
- Om minder papier te verspillen worden kassatickets niet meer standaard afgedrukt. Als je toch een ticketje wenst, kan je dat vragen aan de kassamedewerker.
De zomerplanning van 2024 staat online! Wil je graag weten wanneer welke resto's en cafetaria's sluiten?
Wat kan je eten in de resto's en cafetaria's?
- Dranken en desserten
- Soep
- Ontbijt
- Belegde broodjes en salad bowls
- Gekoelde maaltijden: (halal) maaltijden die je thuis of op kot kan opwarmen of in één van de microgolfovens in de verbruikszalen
- Warme maaltijden: enkel in de resto's
Allergenenlijst
Een overzicht van de allergenen van ons aanbod. Aan alle producten is ook toegevoegd of het om een vegetarisch, vegan, vis of vlees product gaat.
Menu en info per locatie
- Resto De Brug (middag en avond, avond gesloten op vrijdag) - Cafetaria De Brug open tot 17u (vrijdag open tot 15u)
- Resto Campus Coupure - Cafetaria Campus Coupure
- Resto Campus Sterre
- Resto Ardoyen
- Cafetaria Campus Aula
- Cafetaria Campus Boekentoren
- Cafetaria Campus Dunant
- Cafetaria Campus Ledeganck
- Cafetaria Campus Merelbeke
- Cafetaria Campus UZ Gent
- Resto D, C en P en cafetaria B Campus Schoonmeersen
- Resto Campus Kortrijk
Enkel met betaalkaart betalen vanaf 5 februari 2024
Stopzetting epurse vanaf 5 februari 2024. Aanvragen terugbetaling saldo kan tot november 2024.
Broodje op maat nodig?
- Wens je een broodje zonder één of meerdere ingrediënten? Bestel via het online bestelformulier en voeg de ingrediënten die niet op het broodje mogen toe in de opmerkingen.
- Via het online bestelformulier met afhaling de dag zelf kies je zelf wanneer en op welke locatie je je bestelling afhaalt.
De deadline voor bestellingen is: 10u00 voor de middagdienst 17u00 voor de avonddienst. - Via het online bestelformulier kan je enkel belegde broodjes en salad bowls bestellen.
Toegang en gebruik van de ruimtes
- Wie kan bij ons eten en aan welk tarief?
- Gebruiken of huren van verbruiksruimtes van de resto's en cafetaria's.
Duurzaamheid en gezondheid
- Allergenenlijst
- Verduurzamen van het aanbod
- Veganistisch aanbod
- Fair Trade aanbod
- Duurzame vis
- Groentespread
- Keep Cup, drinkbussen en beleid rond verpakkingen
- Extra groenten in plaats van zetmeel
- Zoutgehalte naar omlaag
- Voedseloverschotten op Vrijdag: Om voedseloverschotten tegen te gaan, bieden we op vrijdag ook de maaltijden en soepen van de voorbije week aan die nog in de frigo’s zitten. Een deel van het menu wordt op voorhand gecommuniceerd, een deel kan je ontdekken in de toonbanken.
Wist je dat we onze voedseloverschotten doneren aan Let’s save food?
In onze resto’s op Campus Coupure, Ardoyen, Sterre en De Brug komen nu vrijwilligers van Let’s save food langs met de bakfiets om bruikbare voedseloverschotten op te halen. Let’s save food is een groep vrijwilligers die op verschillende afhaalplaatsen in Gent voedseloverschotten van winkels, particulieren, producten, … bedelen. Zo gaat er geen bruikbare voeding verloren en helpen we er Gentenaars die er nood aan hebben mee vooruit. Lees meer over onze samenwerking.
Contact
Afdeling Maaltijdvoorzieningen
Sint-Pietersnieuwstraat 45
9000 Gent
info.mvz@ugent.be