Publieksboek 'In conflict gaan met je baas… en andere manieren om je loopbaan in eigen handen te nemen'

Sinds 2 februari 2023 ligt ons boek in de lokale boekhandel! 20 hoofdstukken, over 20 zaken waar de Vlaming beslissingen moet in nemen richting een waardevolle loopbaan. Gevoed door vragen gesteld door het brede publiek en onderbouwd door wetenschap.

Voor veel Vlamingen is het tussen het hollen van de ene naar de andere deadline een uitdaging om aan het stuur te blijven van de eigen loopbaan. Dat wil zeggen: op het einde van het jaar dat gedaan te hebben wat echt het verschil maakt. En dat waar men op het einde van de carrière tevreden op terugblikt.

We werkten met 18 professoren en onderzoekers aan een boek dat antwoorden geeft op vragen rond werk en arbeidsmarkt vanuit de wetenschap. Letterlijk antwoorden. In het boek vertrekken we immers vanuit vragen van het brede publiek over wat zij willen weten rond werk en arbeidsmarkt. Daartoe bevroegen we bijna 3.000 Vlamingen in januari 2021, wanneer we ons interdisciplinair samenwerkingsverband UGent @ Work boven het doopvont hielden.

'In conflict gaan met je baas… en andere manieren om je loopbaan in eigen handen te nemen' ligt sinds donderdag 2 februari 2023 in de lokale boekhandel! 20 hoofdstukken, over 20 verschillende zaken waar de Vlaming beslissingen moet in nemen richting een waardevolle loopbaan. Al zeggen we het zelf: een must-read!

Publieksboek.png