GEZOCHT - Medewerker technische ondersteuning VEG-i-TEC

(15-04-2024)

Jouw opdracht

Als technisch medewerker van de VEG-i-TEC piloothal ga je aan de slag binnen de algemene werking en verleen je ondersteuning binnen verschillende lopende, maar ook nog op te starten, onderzoeks- en dienstverleningsprojecten. 

Deze projecten kaderen binnen de brede werking van het VEG-i-TEC concept waarbij gefocust wordt op de verwerking van aardappelen en groenten, alsook het uittesten en implementeren van innovatieve ideeën binnen dit gebeuren. Je komt hierbij in aanraking met de verschillende pilootinstallaties, zowel voor de verwerking van voedingsproducten als voor waterbehandeling. 

In deze job zal je de operationele manager op een hands-on manier ondersteunen in het implementeren, beheren en uitbouwen van de huidige en toekomstige pilootinstallaties. Je volgt mee het gebruik van de pilootinfrastructuur en –faciliteiten op, bekijkt de technische noden en reikt mee oplossingen aan in functie van de aanwezige en toekomstige infrastructuur. 
Je zal actief zijn binnen onderzoeksprojecten en in het kader van dienstverlenings- of demonstratieactiviteiten Je komt terecht in een unieke omgeving waar industrie en onderzoek elkaar ontmoeten met ruimte voor initiatief.

Solliciteren kan tot en met 29 april 2024