Examenroosters

Volgens het Onderwijs- en examenreglement dient de examenkalender voor het 2e semester bekendgemaakt te worden op vrijdag 19 maart 2021. Langdurige ziekte van driekwart van de roosteraars creëert voor de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen evenwel een situatie van overmacht waardoor het niet zeker is of deze deadline gehaald kan worden. In overleg met de studentenvertegenwoordigers werd afgesproken dat alle examenkalenders uiterlijk op vrijdag 2 april 2021 bekendgemaakt zullen worden. Twee weken later dan voorzien, maar vóór de start van het paasreces. Mocht het evenwel vroeger kunnen, dan zal dit ook vroeger gebeuren. Belangrijk om weten is echter dat het in Oasis niet mogelijk is om de kalender per opleiding of modeltrajectjaar bekend te maken. Het is alles of niets, voor de hele faculteit. 

Naast het inroosteren zelf zijn er nog twee belangrijke processtappen: de evaluatie van het rooster door de lesgevers en door de studentenvertegenwoordigers. De ervaring leert dat beide stappen nog verschuivingen kunnen veroorzaken. Het is onze plicht om voor deze nazichten de nodige tijd te voorzien om op die manier tot een zo goed mogelijk examenrooster te komen, dus uiterlijk 2 april 2021 zullen alle examenroosters beschikbaar zijn in Oasis.

Persoonlijk examenrooster

Studenten kunnen hun persoonlijke examenrooster raadplegen via Oasis.

Generieke examenroosters

Studenten kunnen examendata voor vakken die niet op het curriculum staan raadplegen via de generieke examenroosters in Centauro.

Contact

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met ons.

Gerelateerde inhoud