Voor alumni

(Pas) afgestudeerd aan de vakgroep Communicatiewetenschappen?

Het afronden van je studies en studentenleven betekent niet het einde van je band met onze vakgroep! Onze alumni zijn onze ambassadeurs, maar ook voor jezelf kan onze alumniwerking een waardevolle bron zijn van contacten, kennis, (job) opportuniteiten en ervaringsuitwisseling.

Het is voor ons dan ook heel belangrijk om te investeren in een actieve relatie met onze alumni. De alumniwerking ‘Alumni.comm’ heeft als doel de wisselwerking tussen de vakgroep en haar alumni, en de alumni onderling te versterken. Duizenden afgestudeerden vormen immers samen een krachtig netwerk.

De hoeksteen van onze alumni werking is een jaarlijks event genaamd Alumni Café. Hier nodigen we twee interessante sprekers uit en voorzien we alle aanwezigen van een hapje en een drankje. Het ideale moment om je medestudenten van weleer nog eens te ontmoeten en je netwerk warm te houden of zelfs uit te breiden!

https://www.ugent.be/alumnus/nl

Ledenvoordeel

Door lid te worden van het alumninetwerk via het Infinitum platform blijf je ook op de hoogte van wat er verder allemaal wordt georganiseerd. Je ontvangt uitnodigingen voor evenementen en tal van activiteiten voor alumni. Voor andere alumnivoordelen kan je op het Infinitum platform een kijkje nemen bij lidmaatschappen. 

Wil je wel op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze alumniwerking, maar je niet officieel inschrijven als alumnus? Dan kan je steeds instappen op onze communicatiestromen via onderstaande kanalen.