Diensten

Bibliotheek

Bibliotheek communicatiewetenschappen Vierkante versieWe hebben een afgesloten leeszaal, waar men kan studeren, rustig werken, een groepswerk maken, ... In deze leeszaal liggen ook enkele kranten en weekbladen ter beschikking

Pc-lokalen

pc klas km9v1De vakgroep is uitgerust met verschillende pc-lokalen voor studenten en medewerkers. In het PC-Knooppunt aan De Paddenhoek hebben we meer dan 60 pc's ter beschikking. Vaak worden de pc-lokalen ook gebruikt voor lessen waar specifieke software centraal staat.

Film-Plateau

Logo Film-PlateauSinds de start van Film-Plateau in 1997 is de vakgroep Communicatie- wetenschappen van de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen intens betrokken bij de programmering van de succesvolle Gentse universitaire filmclub.

 

AV Centrum

camera opnameHet audiovisueel centrum heeft een lange traditie van videoproductie binnen en buiten de vakgroep. Hierdoor kunnen studenten praktische ervaring opdoen naast de theoretisch wetenschappelijke vorming.

Media Experience Lab

medialabNaast Living Lab onderzoek beschikt de vakgroep over onderzoekslabo’s voor experimenteel onderzoek. Het MediaLab is up-to-date uitgerust met geavanceerde apparatuur voor psycho-fysiologische data-analyse, gaming pc's, koepelcamera's en veel meer.