Wat houden de opleidingen in?

Bacheloropleidingen

Via de studiekiezer vind je meer informatie over de bacheloropleiding rechten en criminologische wetenschappen. Je vindt er het antwoord op heel wat vragen, zoals ‘uit welke vakken bestaat de opleiding’, welke arbeidsmogelijkheden heb ik, ‘hoe ziet het lessenrooster eruit’….

De Faculteit Recht en Criminologie organiseert ook infodagen en open lessen. Deze momenten zijn de uitgelezen kans om kennis te maken met de opleiding en om de sfeer binnen de faculteit op te snuiven. Je komt er in contact met lesgevers en studenten en krijgt de kans om cursusmateriaal in te kijken.

Masteropleidingen en master na masteropleidingen

Via de studiekiezer vind je meer informatie over de masteropleidingen rechten en criminologische wetenschappen en master na masteropleidingen.
Je vindt er ook de contactgegevens van de verantwoordelijken binnen de master na masteropleidingen die je verder kunnen helpen met inhoudelijke vragen.

Elk voorjaar organiseert de Associatie Universiteit Gent (AUGent) ook een afstudeerbeurs waar je kennis kan maken met de volledige waaier aan vervolgopleidingen.