De UGent opnemen in uw testament begint bij een luisterend oor

U denkt eraan om de UGent op te nemen in uw testament. Dan is de kans groot dat u in contact komt met Terry Ediers en Elien Wanzeele van het Universiteitsfonds. Zij nemen in de eerste plaats tijd om te luisteren naar uw wensen en vragen.

Terry Ediers en Elien Wanzeele

Waarom zou ik ervoor kiezen om aan de UGent te schenken of na te laten?
ELIEN “Terry en ik nemen de tijd om in alle discretie te luisteren naar uw verhalen en wensen. Daarna bekijken we samen hoe we uw affiniteiten kunnen linken aan specifiek wetenschappelijk onderzoek of thema’s binnen de UGent. Bovendien kunt u belastingvrij schenken en nalaten. Alles wat u schenkt of nalaat komt dus volledig ten goede aan de UGent."
TERRY “Ik werk al meer dan 30 jaar aan de UGent en weet dus goed waar onze onderzoekers
mee bezig zijn en waar de noden en maatschappelijke uitdagingen liggen. Binnen de UGent zijn er 1001 mogelijkheden waar een (zelfs kleine) bijdrage een groot verschil kan maken. Het is onze opdracht om ervoor te zorgen dat een nalatenschap terecht komt zoals u het voor ogen heeft.

"Het is ons doel om u gemoedsrust te geven over uw nalatenschap" - Terry & Elien

Wat gebeurt er als ik jullie contacteer voor advies rond mijn testament?

TERRY“U kan bouwen op onze expertise in het adviseren en begeleiden bij de opmaak
van uw testament. We zijn er om u persoonlijk te begeleiden. Indien u dat wenst, maken we een testamentontwerp op waarmee u naar de notaris kan gaan om te laten registeren (al is dat niet verplicht)."

ELIEN "We bekijken samen met u wat het verdere verloop van het traject is. Wanneer u bij uw thuis wil afspreken, komen we met plezier langs. Komt u liever langs op het Rectoraat, dan kan dat ook. Voor ons is het belangrijk dat u zich comfortabel voelt. Het is ons doel om u gemoedsrust te geven over uw nalatenschap."

TERRY "Ook wanneer u liever anoniem wenst te blijven hebben we daar alle begrip voor. In dat geval kan het contact telefonisch of per e-mail verlopen. Uw wens primeert."

Legatenbrochure

In de brochure van het Universiteitsfonds leest u meer over:

  • Mensen zoals u die voor de UGent kozen in hun testament
  • Welk verschil uw testament maakt voor onderzoek
  • Hoe de UGent u adviseert


Cover testamentenbrochure
Wenst u de brochure thuis te ontvangen via de post?

Bestel gratis uw exemplaar van de brochure

Contact

Terry Ediers en Elien Wanzeele

Wij adviseren u met veel toewijding en expertise om uw testament zo goed mogelijk vorm te geven. 

Heeft u vragen of wil u meer weten over de UGent als goed doel? Neem dan contact op met Terry en Elien van het Universiteitsfonds. 

Dat kan via e-mail of telefonisch. 


Terry +32 9 264 83 31
Elien +32 9 264 33 88