Universiteit Gent
ZOEK MENU
    • Home Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
    • Home UGent
    • Aanmelden
    • English homepage
    • Onderzoeksgroepen
    • Onderwijs
    • Over de vakgroep
    • Contact
    Vakgroep Dierwetenschappen en Aquatische Ecologie
    Vakgroep Dierwetenschappen en Aquatische Ecologie

    Onderzoeksgroepen

    • Aquacultuur en Artemia Referentie Centrum
    • Aquatische Ecologie (AECO)
    • Diervoeding en Kwaliteit van Dierlijke Producten
    • Immunologie en Dierlijke Biotechnologie
    • Milieutoxicologie (GhEnToxLab)
    • Onderzoekslaboratorium voor Blauwe Groei

    Onderwijs

    • Onze cursussen en opleidingen

     

    Doctoraatsverdedigingen

    • nov 24

      Effect of substitution rate, processing conditions and additives on network formation and protein quality in hybrid emulsified cooked sausages

      Broucke, Keshia

    • dec 3

      Decision support framework for plastic clean-up technologies in rivers and estuaries: Minimizing unintentional bycatch while maintaining efficient plastic removal under realistic environmental conditions

      Leone, Giulia

    • Alle doctoraatsverdedigingen
    logo faculty
      • Feedback
      • Privacy
      • Disclaimer
      • Cookieverklaring
      • Toegankelijkheid
      • © 2025 Universiteit Gent