Tips voor katten

Katten zijn bijzonder.. en verdienen dus een aparte aanpak!

Met uw kat naar de dierenarts gaan is soms een hele uitdaging.

Daarom geven we graag enkele tips om het bezoek aan onze kliniek (of de dierenarts in het algemeen) zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

 Tips voor katten 10

 

Via het keuzemenu rechts kunt u meer informatie vinden over de voorbereiding van het dierenartsbezoek, het bezoek zelf, evenals de thuiskomst na een bezoek aan of verblijf in de dierenkliniek (met ook links naar handige instructies voor bv. het toedienen van medicatie thuis).

De Kliniek Kleine Huisdieren doet zelf ook op allerlei vlakken moeite om dag in dag uit zo 'katvriendelijk' mogelijk te werken. Zo is er in de wachtzaal een deel voorbehouden voor katten (met 'zitplaatsen' in de hoogte zodat ze alles goed in de gaten kunnen houden), hebben we enkele consultatieruimtes die specifiek op katten zijn gericht (met feromoonverdamper en -spray) en een afzonderlijke ruimte voor katten in onze hospitalisatie-afdeling (met oog voor de bijzondere noden van katten, zoals de mogelijkheid om zich te verstoppen) om hun verblijf zo stressvrij mogelijk te maken.

 Zo streven we ernaar het dierenartsbezoek voor zowel u als uw kat op een aangename manier te laten verlopen!

 

 Tips voor katten 12