...voor studenten

Nuttige links 

Aan de Universiteit Gent zijn er heel wat elektronische platformen voor studenten.  Hieronder vind je de meest gebruikte platformen.

Minerva

Het Minerva-platform is de elektronische leeromgeving van de Universiteit Gent. Minerva geeft toegang tot een cursusbeheersysteem en verschillende infosites. Gebruikers vinden hier ook extra info over cursussen, lessen en examens.

 

Athena

Athena bevat alle publiek beschikbare onderzoeks- en office software die medewerkers en studenten nodig hebben om hun werk te verrichten. Het platform is operationeel in een lokale modus (intern UGent netwerk) en ook bereikbaar van buiten de UGent (AthenaX) of AthenaM voor mobiele toestellen.

 

Oasis

Hier beheer je belangrijke informatie over je inschrijving. Je kan er je curriculum bekijken, gegevens opvragen en doorsturen, examenresultaten bekijken, je herinschrijven, attesten opvragen of je masterproef beheren.

 

Plato

Plato is een platform van de faculteit om informatie aan te bieden over Master thesissen, stages en uitwisselingsprogramma's.   

 

 

 Voor meer informatie voor studenten kan je terecht op de website van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur