Info voor alumni

Net afgestudeerd? Sluit je aan bij GALOP!

GALOP is de alumnivereniging van de opleiding Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent en de opleiding Sociaal Werk georganiseerd door de Associatie Universiteit Gent.

Lid worden van GALOP is gratis en biedt heel wat voordelen. Zo word je op de hoogte gehouden van wat reilt en zeilt aan de Universiteit Gent in het algemeen en aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen in het bijzonder.

Regelmatig word je ook uitgenodigd voor diverse activiteiten aan een voordelig tarief.

Bovendien maak je automatisch deel uit van de grote UGent alumni gemeenschap en ontvang je tijdens het eerste jaar lidmaatschap gratis een alumnivoordelenkaart.

 

Voordelenkaart

Tijdens het eerste jaar lidmaatschap krijg je gratis een alumnivoordelenkaart waarmee je:

  • tweemaal per jaar het magazine van de Universiteit Gent krijgt;
  • kunt sporten in het GUSB aan de tarieven van de UGent-gemeenschap;
  • kunt eten in de universitaire restaurants aan een voordelig tarief;
  • cursussen kunt volgen bij het Universitair Centrum voor Talenonderwijs aan hetzelfde tarief als personeelsleden;
  • gratis toegang hebt tot de Universiteitsbibliotheek en toegang- of ontleenfaciliteiten krijgt in de facultaire bibliotheken.
  • boeken kunt bestellen tegen kortingstarief bij uitgeverij Lannoo;
  • tickets van Music Hall kunt bestellen voor u en uw gezin met korting op diverse voorstellingen (Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen, Vorst Nationaal);
  • 20% korting krijgt bij Sanoma op een abonnement voor een tijdschrift naar keuze.

Deze alumnivoordelenkaart loopt per kalenderjaar en krijg je tijdens het eerste jaar lidmaatschap bij GALOP gratis. Na je inschrijving ontvang je deze kaart op je thuisadres (hou rekening met een verwerkingstijd van gemiddeld 3 weken).

Wil je op het einde van het kalenderjaar van deze voordelen blijven genieten, is de alumnivoordelenkaart te betalen (11 euro) en dient ze jaarlijks te worden hernieuwd. Vernieuw je deze voordelenkaart niet, verandert dat niets aan je basislidmaatschap bij GALOP: je blijft ook in dat geval lid.