Team

Het team van GIPLI bestaat uit professoren, praktijkassistenten, geaffilieerde onderzoekers en geaffilieerde praktijkjuristen gespecialiseerd in de intellectuele rechten.

Het academische team van GIPLI bestaat uit professoren, postdoctorale onderzoekers, predoctorale onderzoekers, praktijkassistenten en geaffilieerde onderzoekers en geaffilieerde praktijkjuristen. Voor de dagdagelijkse ondersteuning kunnen we rekenen op bijstand van het administratief personeel van de Faculteit Recht en Criminologie.

Professoren

Simon Geiregat

Simon Geiregat

Prof. Simon Geiregat is een professor intellectuele rechten met een passie voor digitalisering en privaatrecht.

Hendrik Vanhees

Hendrik Vanhees

Prof. Hendrik Vanhees is professor intellectuele rechten met een bijzondere interesse in het auteurs- en modellenrecht.

Praktijkassistenten

Hannes Abraham

Hannes Abrahams

Meester Hannes Abraham is een part-time praktijkassistent en advocaat gespecialiseerd in de intellectuele rechten en handelsgeschillen.

Willem-Jan Cosemans

Willem-Jan Cosemans

Meester Willem-Jan Cosemans is een part-time praktijkassistent en advocaat met passie voor de intellectuele rechten, voor mediarecht en voor technologierecht.

Geaffilieerde onderzoekers

Gauthier Vandenbossche

© Julie Kerckaert 2023

Drs. Gauthier Vandenbossche is een doctoraatsondezoeker en assistent met een bijzondere interesse in het recht en het snijvak met de bedrijfseconomie.

Paulien Wymeersch

Paulien Wymeersch

Dra. Paulien Wymeersch is een doctoraatsonderzoeker die focust op de inpassing van artificiële intelligentie in het bredere vermogensrecht.