Het Fonds Arne Lannoy a.k.a. Zorro

Op 6 december 2015 overleed Arne Lannoy op 23 jarige leeftijd na een hard, maar oneerlijk gevecht tegen een hersentumor. Maar vergeten wordt hij nooit! Arne werd enorm graag gezien in Ledegem, was zeer geëngageerd en altijd bereid om te helpen. Hij organiseerde zelf nog een inzamelevent tegen kanker in 2015. Sindsdien houden familie en vrienden deze traditie in ere en vindt elk jaar het Ledegems festival Rock Beats Cancer plaats. De opbrengst hiervan gaat naar het fonds.

Een gift aan Fonds Arne Lannoy a.k.a. Zorro?

Uw gift aan het Fonds Arne Lannoy draagt bij aan het aanmoedigen en ondersteunen van het onderzoek naar hersentumoren door de onderzoeksgroep van prof. dr. Tom Boterberg.
Arne Lannoy a.k.a. Zorro

Uw gift aan Fonds Arne Lannoy is ook welkom op het rekeningnummer BE26 3900 9658 0329, met mededeling "Fonds Arne Lannoy". Uw gift is fiscaal aftrekbaar vanaf € 40 op jaarbasis.

Het onderzoek spitst zich de komende tijd toe op de mogelijkheid om een bepaalde kwaadaardige hersentumor via een gewoon bloedstaal te diagnosticeren in plaats van via biopsie. Dit kan een belangrijke rol spelen bij de opvolging van patiënten. We wensen graag het Fonds Arne Lannoy, alle medewerkers en sponsors, oprecht en hartelijk te bedanken.
- Prof. dr. Tom Boterberg

Waarom uw gift het verschil maakt:

Lees het verhaal van Arne op durfdenken.be

Meer info over het fonds?

Knaldrang

Ontstaansgeschiedenis

Om het UGent onderzoek naar hersentumoren te steunen, besloten de ouders en vriendin van Arne, na zijn overlijden, om een fonds op te richten. Het fonds draagt Arne’s naam en verwijst ook naar zijn bijnaam onder vrienden en kennissen. Zo wilden ze de nagedachtenis aan Arne levendig houden en ervoor zorgen dat Arne, ook nu hij er niet meer is, anderen kan blijven helpen.

Doel

Het doel van het fonds is het aanmoedigen en ondersteunen van onderzoek naar hersentumoren.

Meer info over het onderzoek?

Wat kan ik nog doen?

Contacteer ons

Heeft u vragen over dit fonds of andere UGent fondsen? Contacteer ons dan en wij helpen u graag verder.

Universiteitsfonds UGent
Wim Van der Planken

universiteitsfonds@ugent.be
+32 9 264 33 84