Aanbod studentenrestaurants

Ontdek ons warm aanbod in resto De Brug, resto Sterre, resto Ardoyen en resto Coupure!

Zin in een lekkere warme maaltijd? Tijdens de middag en in resto De Brug ook ’s avonds (behalve op vrijdag) kan je elke dag kiezen uit vier warme gerechten. In ons gevarieerd menu van vlees, vis en vegetarische gerechten vind je zeker iets waar jij die dag zin in hebt. Het menu keert elke drie weken terug, maar telkens op andere dagen. Zodat je ook als je steeds op dezelfde dag komt eten al onze lekkere gerechten kan leren kennen.

Om ons aanbod te verduurzamen zal je géén gerechten met rundsvlees op het menu vinden.Spaghetti bolognaise

Op vrijdag blijven we inzetten op Voedseloverschotten op Vrijdag. Je zal nog steeds in alle resto’s een gevarieerd menu vinden maar dit wordt per resto aangevuld met de gerechten die tijdens de week niet uitverkocht raakten. Op die manier beperken we onze voedseloverschotten.

Les tijdens de middag? In de resto’s kan je tot 14u00 terecht voor 4 warme maaltijden. In resto’s en cafetaria’s kan je tot sluitingstijd broodjes, salad bowls en gekoelde gerechten kopen.

Soepen

Soep in UGent beker

Tomatensoep lust bijna iedereen, dus daar kan je steeds op rekenen. Voor wie wat meer variatie wil is er elke dag ook nog een andere soep. Je kan kiezen tussen een grote of een kleine portie en vergeet zeker niet om wat croutons toe te voegen!

Help ons mee de afvalberg te verminderen en breng je eigen soepbeker mee in plaats van telkens een wegwerpbeker te kopen.

Liever een aangepast belegd broodje?

Broodjes gaan de oven in

Wil je graag een belegd broodje maar liever in een aangepaste versie ? Dan kan je tot 10u00 je broodje met extra wensen bestellen via studentenrestaurants.ugent.be. Via het online bestelformulier kan je zowel (aangepaste en gewone) broodjes als salades bestellen. Je kiest wanneer en op welke locatie je je bestelling afhaalt, en betaalt aan de kassa.