Infodag

Geïnteresseerd in de opleiding diergeneeskunde? 

Jaarlijks organiseert de faculteit een infodag.  

Registreren en inschrijven voor de infodag is verplicht en kun je doen op www.ugent.be/infodagen.

Praktische info

Wanneer:

16 maart 2024

Waar:

Faculteit Diergeneeskunde
Campus Merelbeke
Salisburylaan 133
9820 Merelbeke

Wat is er te doen:

Infosessie:
Tijdens de infodag kan je deelnemen aan een infosessie waar je meer zal te weten komen over onze faculteit, de opleiding en de beroepsmogelijkheden. Je zal aansluitend ook de kans krijgen om enkele vragen te stellen. 

Aanmelden voor een infosessie om 13:30, 14:45 of 16:00 is verplicht bij het inschrijven.

Infobeurs:
Verspreid over het studentenrestaurant en de onderzoekshal van de kliniek worden op onze infobeurs een aantal belangrijke aspecten van de bacheloropleiding uitgelicht. Welke vakken staan er op het programma in 1ste bachelor en door welke prof. worden ze gegeven? Wat zijn de ervaringen van je toekomstige collega-studenten? Wat leer je in het Skillslab? Kan ik tijdens mijn opleiding op Erasmus? Waar moet ik als student uit Nederland rekening mee houden? En zo veel meer. 

Vrij toegankelijk en doorlopend tussen 13u en 17u.

Demo's
In het gebouw van onze anatomen kun je de sfeer al eens opsnuiven in het Museum Morfologie, de microscopiezaal en de snijzaal. Hier ontdek je hoe een practicum eruit ziet en wat je kan verwachten van de cursussen Anatomie en Celbiologie en weefselleer. 

Vrij toegankelijk en doorlopend tussen 13u en 17u.

Belangrijk:

Om de bioveiligheid te garanderen zijn de stallen en klinieken niet toegankelijk.

Contact

Heb je nog een specifieke vraag waarop je het antwoord niet vond, dan kan je contact opnemen met de studie- en trajectbegeleiders van het monitoraat: monitoraat.di@UGent.be