Onthaaldag

Burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect - Campus Boekentoren

Op vrijdag 22 september 2017 organiseert de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur een onthaaldag voor haar nieuwe studenten. Als student van het eerste jaar bachelor in de ingenieurswetenschappen, bachelor in de ingenieurswetenschappen: architectuur en als nieuwe masterstudent ben je dan ook van harte uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging bij inschrijving en via e-mail.

Hieronder vind je de programma's:

Bekijk de info van de studentenvereniging VTK.

Industrieel ingenieur - Campus Kortrijk

De faculteit organiseert twee onthaaldagen voor nieuwe studenten industrieel ingenieur - Campus Kortrijk: op woensdag 20 september 2017 kunnen de nieuwe studenten in de bachelor industrieel ingenieur terecht op de campus, op vrijdag 22 september 2017 is het de beurt aan de schakelstudenten.

Meer info vind je op de portaalsite van Campus Kortrijk.

Industrieel ingenieur - Campus Schoonmeersen

De faculteit organiseert op donderdag 21 september 2017 een onthaaldag voor nieuwe studenten (1ste bachelor en schakelprogramma’s) van de opleiding industriële wetenschappen, UGent Campus Schoonmeersen. Het programma vangt aan om 8u30.
Alle studenten brengen hun studentenkaart, UGent accountgegevens (ontvang je bij inschrijving) en eigen laptop mee. Gelieve je voor de onthaaldag in te schrijven.
Tijdens de onthaaldag kan je ook jouw cursussen ophalen bij de studentenkring Hermes. Je moet wel op voorhand de cursussen bestellen. Meer info vind je op de website van Hermes.