Onthaaldag

Burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect 

Op vrijdag 21 september 2018 organiseert de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur een onthaaldag voor haar nieuwe studenten. Als student van het eerste jaar bachelor in de ingenieurswetenschappen, bachelor in de ingenieurswetenschappen: architectuur en als nieuwe masterstudent ben je dan ook van harte uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging bij inschrijving en via e-mail.

Hieronder vind je de programma's:

Bekijk de info van de studentenvereniging VTK.

Industrieel ingenieur 

De faculteit organiseert op vrijdag 21 september 2018, in de voormiddag, een onthaaldag voor nieuwe studenten (1ste bachelor en schakelprogramma’s) van de opleiding industriële wetenschappen. De onthaaldag is sterk aan te raden: zo ga je de week erna goed voorbereid naar je eerste les. 

Vergeet ook niet om je cursussen op voorhand te bestellen bij de studentenvereniging Hermes. Dan liggen ze voor jou klaar op de onthaaldag. 

Programma

Inschrijven

 

Industrieel ingenieur - Campus Kortrijk

De faculteit organiseert twee onthaaldagen voor nieuwe studenten industrieel ingenieur - Campus Kortrijk: op woensdag 19 september 2018 kunnen de nieuwe studenten in de bachelor industrieel ingenieur terecht op de campus, op vrijdag 22 september 2017 is het de beurt aan de schakelstudenten.

Meer info vind je op de portaalsite van Campus Kortrijk.