Fysieke fitheid van Vlaamse zeilers

In het kader van het project “Olympic Dinghy Sailing 2009-2012” waarin de Universiteit Gent samenwerkt met de Vlaamse Yachting Federatie, voert de Universiteit Gent een grootschalige studie uit naar de fysieke fitheid van Vlaamse zeilers. Voor deze studie zullen alle Vlaamse zwaardbootzeilers tot en met 18 jaar volledig fysiek getest worden (het meten van antropometrie, fysieke conditie en trainingshistorie). Daarom nodigt de Universiteit Gent jou uit om deel te nemen aan deze studie. Hieronder vind je de concrete gegevens voor deelname. Als beloning krijg je na het uitvoeren van de tests jouw eigen testresultaten mee naar huis. Kortom, we hopen jou zo snel mogelijk te zien op één van onze testdagen. Bij vragen, bel of mail ons gerust.

Kortom:

Wie? Competitiezeilers tot en met 18 jaar (u moet in de laatste 2 jaar minstens aan 3 wedstrijden van de zwaardbotenkalender hebben deelgenomen).

Wat? Antropometrische en fysieke tests (na het uitvoeren van de tests krijg je onmiddellijk jouw testresultaten mee naar huis).

Wanneer? Iedere woensdag van 14u tot 18u vanaf september tot  eind december.

Waar? Sporthal Hogeschool Gent, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent.

Wat breng je mee? Sportgerief en stevige sportschoenen, douchegerief.

Inschrijvingen? Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht. Inschrijven kan hier.