Geïndividualiseerd traject of GIT

Wat is een GIT?

Een geïndividualiseerd traject (GIT) is een studietraject waarbij afgeweken wordt van het modeltraject (MOT). Een modeltraject is het standaard programma en geeft aan wat de meest logische volgorde is om de opleiding te doorlopen. In de studiegids staan de programma’s online zoals georganiseerd volgens het modeltraject (vb. 1e bachelor, schakeljaar, etc)

Tip: lees meer over de voor- en nadelen van een GIT.

GIT-regels, richtlijnen en procedure

Afhankelijk van je reeds afgelegde traject, gelden specifieke GIT-regels, richtlijnen en procedures.

Je was vorig academiejaar REEDS STUDENT aan de UGent en je wil dit academiejaar DEZELFDE OPLEIDING verderzetten via een GIT

Je was vorig academiejaar REEDS STUDENT aan de UGent en je start in academiejaar 2020-2021 in een nieuwe opleiding aan de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Je hebt in academiejaar 2020-2021 vrijstellingen ontvangen/aangevraagd op basis van credits behaald in een ANDERE OPLEIDING binnen de UGent waardoor je mogelijks in aanmerking komt voor een GIT.

Je bent NIEUWE STUDENT aan de UGent en je hebt voor academiejaar 2020-2021 vrijstellingen ontvangen op basis van credits behaald in een ANDERE OPLEIDING buiten de UGent waardoor je mogelijks in aanmerking komt voor een GIT

Begeleiding bij het samenstellen van je curriculum

“Vraag&Antwoord”-sessie

Neem deel aan de online vraag & antwoord sessie op 11 september. Inloggen is mogelijk tussen 14u en 15u30. De online sessie heeft als doel om algemene vragen omtrent GIT te beantwoorden.

 

GIT-workshop

Heb je uitgebreide persoonlijke vragen over jouw traject? Schrijf je in voor één van de GIT-workshops van je opleiding.

 

Telefonische consultaties

Je kan de trajectbegeleiders slechts op vaste tijdstippen in de aanloop naar het nieuwe academiejaar telefonisch contacteren. Deze telefonische consultaties zijn enkel bedoeld om korte vragen snel te beantwoorden.

Gerelateerde inhoud