Keuzevakken

Je brengt jouw keuzevakken in via oasis (in je curriculum) voor 15 oktober. Indien je deze deadlines niet haalt, zijn je keuzevakken niet ontvankelijk!

Maak je keuze uit het aanbod van de Studiegids. Je kiest vrij uit alle opleidingen van de UGent maar het vak moet verband houden met je studie (bijvoorbeeld geen vak uit de exacte wetenschappen, een taalvak is wel mogelijk).

Voor vakken uit het 2e semester kan je je keuze nog aanpassen tot 1 maart. Dit doe je door de FSA op de hoogte te brengen via fsa.psw@UGent.be.

Indien je keuzevak werd afgekeurd ontvang je eind oktober een mail op jouw UGent-account, na de vergadering van de curriculumcommissie (de andere keuzevakken zijn dan sowieso in orde).

Opgelet

  • Bissers: Je moet keuzevakken elk jaar opnieuw indienen voor 15 oktober! Je mag een nieuw keuzevak kiezen als je het academiejaar voordien niet geslaagd was voor je keuzevak.
  • Uitgaande uitwisselingsstudenten moeten hun keuze aanduiden van de vakken die gevolgd worden aan de UGent 1e en/of 2e semester. De opgave van de keuzevakken aan de gastuniversiteit wordt ingegeven in het webformulier (Erasmusmanager PSW).