Alumniwerking en Vacatures

Infinitum

Infinitum is het alumniplatform van de UGent. Je vindt er een uitgebreid netwerk van mede-alumni. Hier verzamelen we ook het aanbod van alumni-activiteiten, georganiseerd door verenigingen en/of de centrale en internationale alumniwerking. In de groepen kom je in contact met alumni op basis van opleiding, faculteit, locatie en/of interesses. Via Infinitum krijg je ook toegang tot het UGent Career Center, waar je zowel vacatures kan aanbieden als jobs kan zoeken.

Als alumnus/-a van de UGent ben je standaard opgenomen in Infinitum. Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van Infinitum, is je profiel activeren. De informatie waarover de UGent al beschikte, zoals opleidingsgegevens, staan voor je gemak al vooraf ingevuld.

Bezoek hier ons Alumniportaal Inifinitum

Alumni DI NL

Beroepsmogelijkheden

Ben je op zoek naar informatie over je beroepsmogelijkheden?

Student Career Hub

“En, wat ga jij doen met jouw diploma?” Wil je dit soort vragen voor zijn? Zet nu al de eerste stappen richting de arbeidsmarkt en breng in kaart waar je interesses en talenten liggen. De Student Career Hub helpt je om uit te zoeken welke jobs aansluiten bij jouw profiel!

Vacatures

Een job aan de UGent of de faculteit Diergeneeskunde?

  • Bekijk hier alle interne en externe UGent vacatures

Het UGent Career Center verbindt studenten, PhD’s, alumni en werkgevers.

  • Via dit online loopbaanplatform kan je als bedrijf vacatures online plaatsen en kan je als student, PhD of alumni de arbeidsmarkt verkennen. Je ontdekt bovendien interessante (job)events die je op weg kunnen helpen in je professionele carrière.

Geïnteresseerd in een internship of een residency aan onze faculteit?

  • Bekijk hier alle mogelijkheden.