Alumniportaal / vacatures

Infinitum

Infinitum is het alumniplatform van de UGent. Je vindt er een uitgebreid netwerk van mede-alumni. Hier verzamelen we ook het aanbod van alumni-activiteiten, georganiseerd door verenigingen en/of de centrale en internationale alumniwerking. In de groepen kom je in contact met alumni op basis van opleiding, faculteit, locatie en/of interesses. Via Infinitum krijg je ook toegang tot het UGent Career Center, waar je zowel vacatures kan aanbieden als jobs kan zoeken.

Als alumnus/-a van de UGent ben je standaard opgenomen in Infinitum. Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van Infinitum, is je profiel activeren. De informatie waarover de UGent al beschikte, zoals opleidingsgegevens, staan voor je gemak al vooraf ingevuld.

Bezoek hier ons Alumniportaal Inifinitum

Alumni DI NL

Beroepsmogelijkheden

Ben je op zoek naar informatie over je  beroepsmogelijkheden?

Vacatures

Op zoek naar een job

Het behalen van je masterdiploma Diergeneeskunde komt in zicht?

Je bent al even aan de slag maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Waar wil jij na het behalen van je doctoraat je loopbaan voortzetten?

Via het UGent Career Center kun je heel wat interessante vacatures terugvinden zowel binnen als buiten de UGent.

Snel een vacature terugvinden als dierenarts? Scroll in het veld 'functie' tot aan de rubriek 'gezondheid' en selecteer 'dierenarts'.

Plaats een vacature

Voortaan kunt u gratis vacatures verspreiden via het UGent Career Center, een nieuw online loopbaanplatform van de Universiteit Gent.

Hoe werkt het? Eenvoudig: klik op de link hierboven en plaats uw vacature direct of maak éénmalig een bedrijfsprofiel aan om uw organisatie in de kijker te zetten.

We hopen uw bedrijf of organisatie via deze weg maximaal in contact te kunnen brengen met masterstudenten, PhD's en alumni van de

Universiteit Gent.

Nog vragen? Neem contact op met careercenter@ugent.be

Vacatures aan de faculteit Diergeneeskunde

Ben je op zoek naar een job aan de faculteit Diergeneeskunde?