International Relations Office

Het International Relations Office is het startpunt voor studenten die een internationale ervaring willen opdoen binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. Zowel uitgaande als inkomende studenten kunnen hier een antwoord krijgen op alle mogelijke vragen rond studie en onderzoek in het buitenland, Erasmus, IAESTE-stages, administratie, …

Maak een afspraak

Als je vragen hebt voor het IRO, kan je een afspraak maken, momenteel enkel voor een online afspraak via MS Teams. Door de coronacrisis kunnen we momenteel spijtiggenoeg geen on-campus contactmomenten aanbieden. 

Maak je afspraak via het online reservatiesysteem. Scroll naar "International Relations Office" aan het einde van de pagina, en klik op de naam van de medewerker waarmee je een afspraak wilt maken (verantwoordelijkheden vind je hieronder). Je ziet dan een overzicht van alle beschikbare momenten. Kies een tijdslot dat jou past (boek tenminste een dag vooraf), verduidelijk je vragen in het opmerkingen-veld en klik op "bevestig". 

Als je een online afspraak geboekt hebt, installeer dan de app "Microsoft Teams" via teams.microsoft.com. Registreer met je UGent e-mailadres en paswoord. De FEA medewerker zal je op het afgesproken moment contacteren via Teams. Zorg er dus zeker voor dat je app dan aan staat. 

Contactgegevens

Lokaal 0.30 (gelijkvloers, linkervleugel)
Jozef Plateaustraat 22
9000 Gent

Uitgaande studenten

Ann Vanoutryve

Inkomende studenten

  • Studenten met start in het 1e semester (september): Bert Coryn
  • Studenten met start in het 2e semester (februari): Annelies Vermeir
  • Studenten voor stage of onderzoek (geen vakken): Ingrid De RyckeSarah Bogaert

Belangrijke informatie