Vrijstellingen aanvragen in de opleiding Logopedische en Audiologische Wetenschappen

Neem de informatie over vrijstellingen eerst goed door vooraleer je een aanvraagprocedure opstart!

Master Logopedische en Audiologische Wetenschappen: andere afstudeerrichting

  • Ik behaalde een masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen: Logopedie aan de UGent en wens een bijkomend masterdiploma Logopedische en Audiologische Wetenschappen: Audiologie te behalen. Neem contact op met een trajectbegeleider voor meer informatie over de mogelijke vrijstellingen, het studietraject, de combinatie met werk…
  • Ik behaalde een masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen: Audiologie aan de UGent en wens een bijkomend masterdiploma Logopedische en Audiologische Wetenschappen: Logopedie te behalen. Neem contact op met een trajectbegeleider voor meer informatie over de mogelijke vrijstellingen, het studietraject, de combinatie met werk…
  • Ik behaalde een masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan een Vlaamse onderwijsinstelling en wens een bijkomend masterdiploma in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen te behalen in een andere afstudeerrichting. Neem contact op met een trajectbegeleider voor meer informatie over de mogelijke vrijstellingen, het studietraject, de combinatie met werk…

Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

  • Ik ben geslaagd voor opleidingsonderdelen van eerste bachelor Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de UGent. Raadpleeg het overzicht  met vrijstellingen en volg de stappen in het document om deze aan te vragen.
  • Ik ben bovenop de opleidingsonderdelen van eerste bachelor geslaagd voor opleidingsonderdelen van een hoger modeltrajectjaar van de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de UGent. Deze extra vrijstellingen worden niet automatisch goedgekeurd. Deze vrijstellingen kan je aanvragen via deze procedure als je van oordeel bent dat de vakken dezelfde inhoud hebben.
  • Ik ben geslaagd voor opleidingsonderdelen van de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan een andere onderwijsinstelling. Vraag vrijstellingen aan via deze procedure als je van oordeel bent dat de vakken dezelfde inhoud hebben.
  • Ik behaalde een masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan een Vlaamse onderwijsinstelling. Vraag vrijstellingen aan via deze procedure als je als je van oordeel bent dat de vakken dezelfde inhoud hebben.

Overstap vanuit een andere opleiding

Indien jouw opleiding niet in bovenstaande lijst voorkwam dan dien je volgende procedure te doorlopen om vrijstellingen aan te vragen.

Contact

Vrijstellingen.ge@ugent.be