Herinschrijven en GIT (Geïndividualiseerd Traject)

Hoe herinschrijven en het curriculum bewerken?

 

Let op: studenten in een bachelorprogramma komen pas in aanmerking voor een GIT als ze voor minstens 30 studiepunten van het 1ste jaar Bachelor geslaagd zijn! Heb je hierdoor slechts één à twee vakken in het eerste semester, kom dan indien gewenst langs bij de trajectbegeleider of naar een GIT-sessie om dit te bespreken.

Zodra de resultaten van de tweede zittijd bekend zijn (donderdag 13 september 2018) kunnen studenten herinschrijven en hun curriculumvoorstel voor academiejaar 2018-2019 indienen in Oasis. De deadline voor het indienen van een GIT is 15 oktober. Wie in eerste zittijd voor alles geslaagd is kan nu al online herinschrijven.

Als je na de tweede zittijd niet voor alles geslaagd bent of je volgt een geïndividualiseerd traject (GIT) en je kan niet goed uit aan de GIT-regels, kom dan naar één van de GIT-sessies! Hier worden jullie begeleid door het Monitoraat om je curriculum samen te stellen in één van de PC-lokalen.

GIT-sessies voor studenten 1ste bachelor

1e Bachelorstudenten die voor het eerst een (combi-)GIT aanvragen zijn verplicht naar een GIT-sessie te komen (PC-lokaal van de Rechten). Als nadien er nog onduidelijkheden zijn of je wenst alsnog een afspraak te maken, dan kan je na de GIT-sessie een afspraak maken bij de trajectbegeleider.
Inschrijven voor de GIT-sessie kan via de Minervapagina van het Monitoraat via 'groepen'.

Donderdag 20 september 13u – 14u30 (COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN)
Donderdag 20 september 14u30 – 16u (POLITIEKE WETENSCHAPPEN EN SOCIOLOGIE)

Vrijdag 21 september 13u - 14u30  (COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN)
Vrijdag 21 september 14u30 – 16u  (POLITIEKE WETENSCHAPPEN EN SOCIOLOGIE)

Maandag 24 september 14u30 – 16u (COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN)
Maandag 24 september 16u – 17u30  (POLITIEKE WETENSCHAPPEN EN SOCIOLOGIE)

GIT-sessies voor hogerejaarsstudenten

Voor hogerejaarsstudenten worden ook GIT-sessies georganiseerd. Deze zijn vrijblijvend. Gezien de drukke GIT-periode, is het wel aangewezen hier naartoe te komen omdat je zo snel geholpen kan worden bij het samenstellen van je GIT. Jullie kunnen jullie GIT-voorstel ook zelf online indienen. Maak hiervoor gebruik van het document met de GIT-regels en vermeld in het opmerkingenkader of het gaat over een GIT of een Combi-GIT.
Schrijf je in via de facultaire Minervapagina via 'groepen'.

Maandag 17 september 09u00 – 11u00 (SOCIOLOGIE)
Maandag 17 september 11u30 – 14u00 (COMMUNICATIEWETENSCHAPPEN)
Maandag 17 september 14u30 – 17u00 (POLITIEKE WETENSCHAPPEN)

Maandag 24 september 9u00 – 12u30 (doorlopend voor alle opleidingen)

Woensdag 26 september 13u30 – 16u30 (doorlopend voor alle opleidingen)

Afspraak bij trajectbegeleider

Wie na het bijwonen van een GIT-sessie nog steeds vragen heeft, kan via de online kalender een afspraak maken bij de trajectbegeleider voor bijkomend advies. Raadpleeg de agenda op https://trajectpsw.youcanbook.me

Deze agenda is enkel actief in september en oktober. Voor een afspraak buiten deze periode mail je rechtstreeks naar de trajectbegeleider ().