Leerkrachten middelbare scholen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Leestips van onze docenten

Genieten van boeiende verhalen en tegelijk aan taalvaardigheid werken? We vroegen onze eigenste taaldocenten welke boeken ze zouden aanbevelen aan leraren en/of leerlingen uit het secundair onderwijs. Bekijk de volledige lijst per vreemde taal. 

Meertalige muziek

Beluister nu onze Polyglot Summer Playlist op Spotify, samengesteld door onze collega's van de vakgroep. Opgelet: uiteenlopende talen en genres, maar alles met een zomers tintje. 

Klascement

Volg onze organisatiepagina op Klascement. We delen hier onze opleidingen, bijscholingen en tools voor leerkrachten middelbaar. 

Aanbod workshops met leerlingen

Wil je als leerkracht met je leerlingen graag eens een workshop rond talen komen volgen, neem dan zeker een kijkje in ons aanbod. We organiseren workshops Duits, Italiaans, Spaans en Turks, maar we laten je ook kennismaken met het studeren van talen op academisch niveau. Ontdek het volledige aanbod hieronder.

Opgelet! Onze workshops zijn gericht op leerlingen uit de derde graad. 

Bijscholing voor leerkrachten

"Het lesmateriaal is zo goed als kant-en-klaar. De slides bevatten handige illustraties, correcte bronnen en integreren het recentste wetenschappelijk onderzoek."

Lees het volledige interview met Thomas Herrero, leraar secundair die zich inschreef voor de micro-credential.

Contact

Neem gerust contact op met Kimberley Callens