Natraject starttoets (verplichte ijkingstoets) burgerlijk ingenieur-architect

Feedback

We bieden de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek feedback over deze toets te krijgen. We raden je sterk aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken, vooral als het resultaat wat minder goed is dan je verwacht had. Je kan kiezen tussen een gesprek op de campus (reservering feedbackgesprek op campus - Jozef Plateaustraat 22, Gent, volg wegwijzers monitoraat) of een online gesprek (reservering feedbackgesprek online - de bevestigingsmail bevat de link naar het MS-Teams gesprek).

Zomercursus

Tijdens de zomer kan je deelnemen aan de zomercursus wiskunde om je kennis bij te schaven.

Introductiedag

Met je deelname aan de starttoets (verplichte ijkingstoets) heb je je interesse voor de opleiding burgerlijk ingenieur-architect laten blijken. Indien je definitief voor deze studierichting kiest, heten we je van harte welkom in onze faculteit, en nodigen je alvast uit op de introductiedag voor de eerstejaarsstudenten burgerlijk ingenieur-architect.

Studieondersteuning

De opleiding burgerlijk ingenieur-architect zorgt voor verdere wiskundige vorming. Wanneer je hierbij nood hebt aan bijkomende begeleiding kan je beroep doen op de studiebegeleiders van het monitoraat, en dit zowel op individuele basis als in groep (meer informatie).