Natraject ijkingstoets burgerlijk ingenieur-architect

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent biedt de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek feedback over deze toets te krijgen. We raden je sterk aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken, vooral als het resultaat wat minder goed is dan je verwacht had. Een afspraak voor een persoonlijk feedbackgesprek maak je best door een e-mail te sturen naar mevrouw .

De ijkingstoets wordt ook een tweede maal georganiseerd in september. Dit is bedoeld voor studenten die na een eerste minder succesvolle deelname een tweede poging willen ondernemen. Of, omdat door omstandigheden deze datum beter in je agenda past. Inschrijven gebeurt terug via de website van de ijkingstoets.

Met je deelname aan de ijkingstoets heb je je interesse voor de opleiding burgerlijk ingenieur-architect laten blijken. Indien je definitief voor deze studierichting kiest, heten we je van harte welkom in onze faculteit, en nodigen we je alvast uit op de onthaaldag voor de eerstejaarsstudenten burgerlijk ingenieur-architect.

In de opleiding burgerlijk ingenieur-architect komt nog een verdere wiskundige vorming aan bod. Wanneer je hierbij nood hebt aan bijkomende begeleiding kan je beroep doen op de studiebegeleiders van het monitoraat, en dit zowel op individuele basis als in groep. Informatie hierover vind je op de website van het monitoraat.