Stakeholdermeeting: Wat is de toekomst van de Chemische gewasbescherming?

Meer info:  info.crelanleerstoel@ugent.be

Op 17 mei organiseert de UGent-Crelan Leerstoel samen met de UGent bio-ingenieurs een exclusieve stakeholdermeeting voor een 20 à 30 genodigden getiteld "Wat is de toekomst van de Chemische gewasbescherming?".

Deze meeting zou doorgaan naar aanleiding van het Internationaal Symposium over Gewasbescherming onder de vorm van een ontbijtsessie op maandag 17 mei in de voormiddag op de Campus Coupure te Gent.

Inspiring Mornings @UGent-FBW is een uniek concept van onze faculteit, waarbij we via dialoog met stakeholders tot een dynamiek voor duurzame ontwikkeling willen komen, in dit geval op het vlak van innovatieve stadslandbouw.

In deze meeting zou een professor van de UGent één van de vier subthema's toelichten (bvb. biopesticiden, communicatie,...), telkens gekoppeld aan een externe spreker.

Het event is namelijk gericht op prominente vertegenwoordigers uit het beleid, de academische wereld en de industrie, die we ook aan het woord willen laten.

Enkele stakeholders die momenteel al bevestigd hebben zijn UGent, ABS, Phytofar, Agrosavfe, Delhaize, Bayer Cropscience, Dow Agrosciences, BASF, Belchim, Japan Agroservices, Certis, Biobest, IBMA, Syngenta, Dupont-Pioneer, DCM, LAVA, Boerenbond, Federale Overheid.