Info voor alumni

Verenigingen

Als lid van een alumnivereniging word je uitgenodigd voor specifieke activiteiten voor alumni en krijg je een alumnikaart. Die geeft je heel wat voordelen: van korting in het GUSB en de UGent-resto’s tot voordelen bij culturele partners.

Onze alumniverenigingen:

Databank

Via de alumnidatabank van de UGent kom je opnieuw in contact met je vroegere studiegenoten en ontdek je waar ze na hun studies beland zijn. Handig om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen!

Bovendien ontvang je uitnodigingen voor talrijke alumni-activiteiten en blijf je op de hoogte van wat reilt en zeilt aan de UGent en de faculteit waar je afgestudeerd bent.

Sluit je aan bij het alumninetwerk en registreer je op de alumnidatabank. Als alumnus van de UGent kan je je eigen infofiche beheren, updaten en afschermen zoals je het zelf wenst.

Meld je aan op de UGent-alumnidatabank en ontdek zelf de mogelijkheden!

Word ook ambassadeur

Afgestudeerde bio-ingenieurs en industrieel ingenieurs vertellen aan toekomstige studenten waarom zij kozen voor hun studie, en wat hun huidige job inhoudt, op twee verschillende websites. Via deze getuigenissen vinden nieuwe studenten ook de weg naar de opleiding tot bio- of industrieel ingenieur.

We zijn deze alumni erg dankbaar voor hun getuigenis, want zij zijn echt de ambassadeurs voor onze opleiding.

Lees de getuigenissen van afgestudeerden

Deel ook jouw verhaal

Vacatures

UGent-alumniwerking