Stakeholdermeeting: Een brede kijk op verticale stadslandbouw

Meer info:  info.crelanleerstoel@ugent.be

Op 9 mei organiseert de UGent-Crelan Leerstoel samen met de UGent bio-ingenieurs een exclusieve stakeholdermeeting voor een 30 à 40 genodigden getiteld "Een brede kijk op Verticale (stads)landbouw".

Deze meeting zou doorgaan onder de vorm van een ontbijtsessie op maandag 9 mei in de voormiddag op de Campus Coupure te Gent.

Inspiring Mornings @UGent-FBW is een uniek concept van onze faculteit, waarbij we via dialoog met stakeholders tot een dynamiek voor duurzame ontwikkeling willen komen, in dit geval op het vlak van innovatieve stadslandbouw.

In deze meeting zou een onderzoeker van de UGent een subexpertise van het thema toelichten (bvb. LED-technologie, plantsensoren,...), telkens gekoppeld aan een externe spreker.

Het event is namelijk gericht op prominente vertegenwoordigers uit het beleid, de academische wereld en de industrie, die we ook aan het woord willen laten.

Enkele stakeholders die momenteel al bevestigd hebben zijn UGent, Inagro, Crelan, Reo Veiling, Biobest, Hortiplan, Urban Crops, DCM, Colasse, Phyto-IT, Deforche Construct NV, Urban Smartfarm (Agrado V.O.F.), Priva, Peltracom, EMTI, 2Grow technologies, Vlaamse Overheid.