Industrieel Onderzoeksfonds (IOF)

View English version 

Het Industrieel Onderzoeksfonds (IOF) ondersteunt de opbouw van toepassingsgerichte kennis en technologie en de transfer hiervan naar het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. De inzet vanuit het IOF is meervoudig. Enerzijds kan er IOF-projectfinanciering aangevraagd worden, anderzijds faciliteert het Industrial Liaison Network de samenwerking met het bedrijfsleven.

IOF Projectfinanciering

Waarvoor dient IOF-projectfinanciering?

Het IOF biedt Proof-of-Concept financiering voor cruciale fases in het ontwikkelingsproces van valorisatiegeoriënteerde projecten met een economisch of economisch-maatschappelijk doel.

Projecttypes

IOF-projectfinanciering wordt aangevraagd in de vorm van een IOF-project. De types IOF-projecten verschillen qua innovatiefase, maximale looptijd en maximaal bedrag van de financiering.

Vragen over IOF-financiering?

Contact: iof@ugent.be

T 09 264 99 97

Als UGent-onderzoeker kan je hier meer details over IOF-projectfinanciering vinden (types, looptijden, richtlijnen, aanvraagprocedure, …).

Ondersteuning door het Industrial Liaison Network

In samenwerking met UGent TechTransfer faciliteert het Industrial Liaison Network  de samenwerking tussen de Associatie Universiteit Gent en de industrie. U kan beroep doen op de ondersteuning van een business developers actief in het Industrial Liaison Network. Bekijk het netwerk van business developers.