Hoe maakt u een e-mailadres aan?

Het lidmaatschap van de Wetenschappelijke Nascholing is "per persoon", op "persoonlijke naam" en met een uniek e-mailadres te registreren. Stap voor stap vertellen we hoe u een webmail account aanmaakt bij Gmail en Outlook; de twee bekendste aanbieders van gratis e-mailaccounts.

Outlook

• Stap 1: Surf via uw internetbrowser naar www.outlook.be en klik op 'Gratis account maken'.

Outlook

• Stap 2: Vul onder Account maken uw nieuwe gewenste Outlook e-mailadres in en bevestig met 'Volgende'.

Kies een e-mailadres in Outlook

• Stap 3: Kies een veilig wachtwoord en bevestig met 'Volgende'.

Kies een wachtwoord in Outlook

• Stap 4Na het kiezen van uw e-mailadres en uw wachtwoord voert u een aantal persoonlijke gegevens, zoals naam, regio en geboortedatum in.

Registreer land en geboortedatum in Outlook

• Stap 5: Los de gevraagde puzzel op, zodat Outlook weet dat u geen robot bent.

Puzzel Gmail Puzzel Gmail

• Stap 6: Bevestig in de laatste stap indien u aangemeld wenst te blijven en u kan aan de slag in Outlook.

Bevestigen Outlook Aan de slag met Outlook

Gmail

Stap 1Surf via uw internetbrowser naar www.gmail.com en klik op 'Een account maken'.

Gmail

• Stap 2: Vul uw persoonlijke gegevens is, kies een geschikt e-mailadres en leg een veilig wachtwoord vast. Bevestig iedere stap met 'Volgende'.

Persoonlijke gegevens (Gmail) Persoonlijke gegevens (Gmail) Persoonlijke gegevens (Gmail)

• Stap 3: Neem de privacy-voorwaarden door en klik onderaan de webpagina op 'Ik ga akkoord'.

Privacy-instellingen Gmail

• Stap 4: Neem uw accountinstellingen door, klik onderaan de webpagina op 'Bevestigenen u kan aan de slag in Gmail.

Bevestigen Gmail Aan de slag met Gmail