Handleiding Ufora

Personen die NIET over een UGent account beschikken

• STAP 1: Maak een account aan

U maakt éénmaal een account aan op de Ufora loginpagina https://ufora.ugent.be.

Uw login is het e-mailadres waarmee u uw account hebben aangemaakt. Noteer en bewaar dit zorgvuldig. U heeft uw e-mailadres en wachtwoord bij elke aanmelding nodig.

Om een account aan te maken volgt u deze instructies.

• STAP 2: Inloggen en inschrijven op de cursus Wetenschappelijke nascholing op Ufora

Nadat u een account aangemaakt hebt, kan inloggen op Ufora via  https://ufora.ugent.be.

Eenmaal ingelogd ziet u in het rechtermenu "Inschrijven in cursus". (afbeeldingen “Inschrijven 1-2-3-4”)
Daar kan u met een eenvoudige zoekopdracht naar Wetenschappelijke nascholing, de titel aanklikken en op "Inschrijven" klikken.

Vanaf nu aan staat de cursus in uw cursuslijst die u via, zowel het menu bovenaan, als de "Mijn cursussen" widget lager op de pagina kan bereiken. (afbeelding “Ingeschreven”).

Personen die WEL over een UGent account beschikken

U kan meteen met uw UGent account inloggen op https://ufora.ugent.be.

Eenmaal ingelogd ziet u in het rechtermenu "Inschrijven in cursus". (afbeeldingen “Inschrijven 1-2-3-4”)
Daar kan u met een eenvoudige zoekopdracht naar Wetenschappelijke nascholing, de titel aanklikken en op "Inschrijven" klikken.

Vanaf nu aan staat de cursus in uw cursuslijst die u via, zowel het menu bovenaan, als de "Mijn cursussen" widget lager op de pagina kan bereiken. (afbeelding “Ingeschreven”).

Heeft u nog hulp nodig?

Contact

Kathleen Dekens
Coördinator Wetenschappelijke Nascholing UGent.
Directie Communicatie en Marketing
Kathleen.Dekens@UGent.be