Masterproef toekenning

Uiterlijk de laatste vrijdag van lesweek 12 van het 2e semester wordt bekend gemaakt welk onderwerp aan jou is toegekend. 

Je kan de toekenning zien in de masterproefapplicatie. Na toekenning word je via Ufora op de hoogte gebracht. 

  • Wat als meerdere studenten hetzelfde onderwerp als eerste keuze hebben? 

De promotor beslist wie het onderwerp kan opnemen. Wie zijn eerste keuze niet ziet ingewilligd, valt terug op de tweede keuze enzoverder. Ook hier wordt telkens advies gevraagd aan de promotor indien er meerdere studenten dezelfde keuze op dezelfde rangorde hebben. 

  • Wat als ik geen enkel onderwerp van mijn keuze kan opnemen? 

Voor wie geen van zijn keuzes ingewilligd ziet, zal er een beperkte tweede ronde worden georganiseerd. 

Tijdens het keuzeproces kan je via “mijn onderwerpen” zien hoeveel andere studenten met de bijhorende prioriteit dit onderwerp hebben gekozen. Hou dit in de gaten want als alle  onderwerpen van jouw keuze populair zijn is de kans kleiner dat je één van jouw gekozen onderwerpen kan krijgen. Tot en met 30 april mag je je keuze blijven veranderen. Er wordt geen rekening gehouden bij toekenning met de datum van invoeren van de voorkeuren.

De toewijzing houdt een engagement in van de beide partijen: enerzijds verbindt de student er zich toe om het gekozen onderwerp op te nemen, anderzijds verbindt de promotor er zich toe dat de student dit onderwerp zal kunnen uitvoeren.