Van een professionele bachelor naar industrieel ingenieur

Een schakelprogramma is bedoeld voor studenten met een professioneel bachelordiploma die een masteropleiding willen starten.

Via dit programma krijg je wetenschappelijk-disciplinaire basiskennis (vb. wiskunde, fysica, ingenieursvakken) en academische vaardigheden (vb. onderzoeksmethodiek) om de masteropleiding te kunnen starten.

Het schakelprogramma zorgt er dus voor dat je wordt 'bijgeschoold' zodat je met dezelfde voorkennis als de academische bachelors aan de masteropleiding kan beginnen.

Master industrieel ingenieur: iets voor jou?

• Je hebt interesse in levende materie en wetenschappen
  • Je wil met toepassingsgerichte kennis bestaande systemen optimaliseren en ontwerpen verbeteren
  • Je hebt een vooropleiding van minstens 4 uur wiskunde gevolgd in het secundair onderwijs
  • Je beschikt over een goede dosis motivatie en doorzettingsvermogen