Studiebegeleiding op Campus Kortrijk

Mentor

In het begin van jouw studies krijg je een mentor toegewezen. Bij deze persoon kun je gedurende jouw volledige studieloopbaan terecht met algemene studievragen.

In de loop van het eerste academiejaar, word je een aantal keren uitgenodigd door je mentor voor een gesprek. Tijdens een informeel gesprek kunnen eventuele moeilijkheden, studietips, … aan bod komen.

Neem contact op met je mentor, Caroline Vandenbussche, via mail.

Studiemethode en -planning

Wie vragen heeft in verband met studiemethode of –planning kan terecht bij de studiebegeleider Janis Baeten. Maak een afspraak of neem contact op via mail.

Wie vragen heeft rond voorkennis wiskunde, het verwerken van de leerstof, (Wiskunde I en Wiskunde II) kan terecht bij studiebegeleider Hilde Vernieuwe. Maak een afspraak of neem contact met haar op via mail.

Babbel? Workshops & trainingen

Iedere student twijfelt wel eens of heeft wel eens een moeilijke periode. Voor een goed gesprek kan je contact opnemen met een medewerker van de sociale dienst. Jouw contactpersoon is Marie-Laure Paermentier.

Interesse in workshops of trainingen over faalangst, time management, zelfvertrouwen, efficiënt plannen, … bekijk het uitgebreid aanbod voor alle studenten in Kortrijk op: www.psywest.be of schrijf in via Marie-Laure Paermentier

Bijzonder statuut & diversiteit

Als er bijzondere omstandigheden (functiebeperking, topsportstatuut, ...) zijn die je studies bemoeilijken, neem dan contact op met Evy.Vanderbrugghen@ugent.be

Samen wordt er dan gezocht naar faciliteiten op maat.