Oproep aan alle onderzoekers: Pitch uw innovatieve ideeën op het Healthy Ideas, Healthy Returns Event!

(28-06-2023) Ben jij een onderzoeker met baanbrekende ideeën die een revolutie teweeg kunnen brengen in de gezondheidszorg? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor jou! Het Healthy Ideas, Healthy Returns platform kondigt haar komende evenement aan.

Lees waarom een pitch-sessie op dit evenement een game-changer kan zijn voor jouw onderzoekscarrière.

Ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden

Het Healthy Ideas, Healthy Returns event is een bijeenkomst van invloedrijke partners uit de gezondheidszorgsector. Door deel te nemen aan de pitchsessie krijg je de kans om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te maken. Kom in contact met collega-onderzoekers, experts uit de industrie en potentiële medewerkers die net zo gepassioneerd zijn over het verbeteren van de gezondheidszorg.

Laat jouw innovaties zien

De pitch sessie is het hoogtepunt van het Healthy Ideas, Healthy Returns event en biedt onderzoekers een prominent platform om hun baanbrekende ideeën, projecten en ontdekkingen te presenteren. Dit is jouw kans om het eigen onderzoek in de schijnwerpers te zetten, erkenning te krijgen voor je werk en waardevolle feedback te ontvangen van experts uit de industrie. Overtuig het publiek met jouw visie en genereer belangstelling voor jouw onderzoek die kan leiden tot nieuwe kansen en samenwerkingen.

Financierings- en samenwerkingsmogelijkheden

Het Healthy Ideas, Healthy Returns-evenement trekt een breed scala aan investeerders, durfkapitalisten en potentiële industriële partners aan die actief willen investeren in en samenwerken met getalenteerde onderzoekers. Door deel te nemen aan de pitch-sessie positioneer je jezelf om toegang te krijgen tot financieringsmogelijkheden en strategische partnerschappen aan te gaan die je onderzoek vooruit kunnen helpen.

Toegang tot deskundige begeleiding en mentorschap

Als onderdeel van het evenement zal een panel van gerespecteerde experts de pitches evalueren. Zelfs als je niet meteen financiering of samenwerking krijgt, kunnen hun waardevolle inzichten en feedback van onschatbare waarde zijn voor het verfijnen van jouw onderzoeksaanpak, het identificeren van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en het versterken van je voorstellen voor toekomstige pogingen. Hun begeleiding kan helpen om het traject van je onderzoek vorm te geven en je kansen op succes te vergroten.

Conclusie

Het Healthy Ideas, Healthy Returns-event op 22 november 2023 biedt onderzoekers een unieke kans om hun innovatieve ideeën en projecten voor te leggen aan een geboeid publiek van industrieleiders, potentiële partners en investeerders. Mis de kans niet om te netwerken, meer bekendheid te krijgen, financiering veilig te stellen en waardevolle feedback te krijgen van experts op dit gebied. Door je in samenspraak met je Techtransfer adviseur of IOF  Business developer aan te melden voor de pitch-sessie zet je een belangrijke stap op weg naar het versnellen van je onderzoek en het maken van een blijvende impact op de wereldgezondheid. Bezoek de evenementwebsite https://www.hihr.eu/ voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure en de richtlijnen voor het indienen van aanmeldingen. De deadline voor aanvragen is 12u ’s middags, 29 september 2023, dus grijp het moment en dien je voorstel vandaag nog in!