Denk aan je mentaal welzijn tijdens de examenperiode

(15-05-2024) In aanloop naar de naderende examenperiode organiseert Broeinest een reeks workshops gericht op jouw mentaal welbevinden tijdens de blok en examens.

Wake-upcall: verhoog je efficiëntie (online): 21/05/2024

Is je ritme soms ook volledig weg? Stel je schoolse taken vaak uit? Stel je het blokken vaak uit? Heb je een ideale, rustgevende blokpauze nodig? Heb je een motivatieboost nodig? Ontdek hoe het anders kan!

Ont-moeting: innerlijke onrust en examenstress (fysieke sessie): 21/05/2024

Innerlijke rust vinden is soms moeilijk. Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met (examen)stress? Hoe fijn zou het zijn als we weten wat met dit rusteloze gevoel te doen en hoe we in deze examenperiode hierin kunnen groeien?

Deze sessie vindt plaats tijdens de examens omdat nét dan het deugd kan doen om een duwtje in je rug te krijgen en iets leuks, rustgevends en deugddoend ingepland te hebben staan.

Zelfzorg tijdens de examens (fysieke sessie): 21/05/2024

Zelfzorg is een hot topic en meer dan ooit nodig. Als het even niet mee zit, wat heb jij dan nodig om je iets beter te kunnen voelen? Hoe kan dit jou vooruithelpen tijdens deze examenperiode? Hoe krik ik mijn motivatie op tijdens deze zware blokperiode? Kom het ontdekken!