Ontdek de examenworkshops van Broeinest

(29-11-2023) Broeinest geeft je in een warme en veilige omgeving een duwtje in de richting van jezelf.

Een babbel met Broeinest geeft rust & richting. Je krijg tools, inzichten en een dosis inspiratie om bewuster te bepalen aan welke normen jij je wil conformeren en aan welke niet. Broeinest helpt je keuzes te maken én mogelijkheden te zien op persoonlijk, studie- en werkgerelateerd vlak die beter passen bij jou en het leven dat jij écht wilt leiden.

Workshop: zelfzorg tijdens de examens

Zelfzorg is een hot topic en meer dan ooit nodig. Als het even niet mee zit, wat heb jij dan nodig om je iets beter te kunnen voelen? Hoe kan dit jou vooruithelpen tijdens deze examenperiode? Hoe krik ik mijn motivatie op tijdens deze zware blokperiode? Kom het ontdekken!

Meer info & inschrijven 

Workshop: verhoog je efficiëntie, je levensenthousiasme en je kracht! (online aanbod)

Is je ritme soms ook volledig weg? Stel je schoolse taken vaak uit? Stel je het blokken vaak uit? Heb je een ideale, rustgevende blokpauze nodig? Heb je een motivatieboost nodig? Ontdek hoe het anders kan!

Meer info & inschrijven

Workshop: innerlijke onrust en examenstress


Innerlijke rust vinden is soms moeilijk. Wat doe je met een hoofd waar je moeilijk de off-knop van vindt? Wat met (examen)stress? Hoe fijn zou het zijn als we weten wat met dit rusteloze gevoel te doen en hoe we in deze examenperiode hierin kunnen groeien?

Meer info & inschrijven