Samenwerken met de faculteit

De faculteit bio-ingenieurswetenschappen wil dankzij haar innovatief en baanbrekend onderzoek, antwoorden bieden op de uitdagingen van vandaag. Dit willen we doen door een brug te slaan tussen academisch onderzoek en praktische toepassingen in de bedrijfswereld. Wij kunnen een meerwaarde betekenen voor uw organisatie en garanderen de nieuwste technologische innovaties die een antwoord bieden op de uitdagingen van vandaag. 

LeerstoelenCrelan Citaat

Met een leerstoel kiest u ervoor om de band met de academische wereld aan te halen en te versterken. Dat biedt meerdere voordelen. Zoals kennisoverdracht, nuttig voor zowel de universiteit als voor de mensen binnen uw organisatie. Het kan ook een manier zijn om een maatschappelijk probleem gefundeerd aan te pakken of het onderzoeksveld waarin u actief bent, voort te stuwen.

Bovendien bevordert een leerstoel de connectie tussen externe partners en academici. Ze leren van elkaar en ontdekken welke mogelijkheden, beperkingen en noden er zijn.

Meer info over het financieren van een leerstoel vindt u hier en in de leerstoelenbrochure:

Download de leerstoelenbrochure

IOF Business Development Centers

Samenwerking met UGent kan op diverse manieren: van simpele consultancy-opdrachten tot complexe projecten met meerdere partijen. De UGent Business Development Centers bundelen complementaire onderzoeksgroepen per toepassingsgebied of expertisedomein. Samen met de IOF-platformen vormen zij het Industrial Liaison Netwerk. Een overzicht van de expertisecentra vindt u hier.

Fondsen

Is er een project of domein dat uw bedrijf nauw aan het hart ligt? Voelt het bijna aan als een missie om dit te steunen? Dan kunt u ervoor kiezen dat te steunen door een fonds op te richten of een bestaand fonds te steunen.  Meer info over schenkingen aan of het oprichten van fondsen vindt u hier.

Schenken kan ook als particulier.

Contact