Schenken aan de faculteit

Uw steun maakt het verschilschenken icoon

De Universiteit Gent is een internationaal gekende universiteit en behoort tot één van de grootste universiteiten in België. Onze kerndoelstellingen zijn onderwijs en onderzoek. Deze doelstellingen worden vooral ondersteund door overheidsfinanciering maar ook door donaties. Financiering uit donaties laat ons toe om engagementen op te nemen die buiten de reguliere onderzoeksfondsen vallen maar noodzakelijk zijn om onze missie te blijven vervullen. Wij zijn onze schenkers dan ook zeer dankbaar voor hun steun.

Wist u dat uzelf de volledige controle heeft over het doel van uw schenking en een bepaald onderzoeks- en/of onderwijsdomein kan kiezen? Zo helpt u mee aan het vinden van oplossingen op de problemen en vragen van vandaag én morgen die u nauw aan het hart liggen.  

Hoe steunen?

Fondsen

mamamagdafonds

Dankzij uw steun kan ons onderzoek het laatste duwtje krijgen om tot een doorbraak te komen. U kan één van onze bestaande fondsen steunen of u kan zelf een fonds oprichten. Meer info over donaties aan fondsen vindt u hier.

Fondsen aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen:

Testament

Christa en Monique

In uw testament kan u een fonds, een onderzoeksproject of een ander onderwerp dat u nauw aan het hart ligt opnemen. Dankzij deze legaten kan de universiteit baanbrekend werk blijven verrichten. Interesse om de UGent in uw testament op te nemen? Meer informatie vindt u hier.

Bankgiftyvesbrierscitaat

De snelste manier om het onderzoek te steunen dat u nauw aan het hart ligt is via een bankgift.

Contact